Home  /   Over ons
Vragen? Bel ons op +31 (0)6-50710834
 

Over ons

Dutch Liquidations is een onderneming gevestigd in Amersfoort en gericht op de verkoop van grote en kleinere partijen afkomstig van bedrijfsovernames en bedrijfsbeëindigingen. Daarnaast bieden wij regelmatig partijen aan die afkomstig zijn vanuit magazijnopruimingen van diverse retailers.

Wij richten ons specifiek op de weder-handel, hierdoor kunnen we de door ons aangeboden producten scherp geprijsd houden. Indien u geïnteresseerd bent in grotere of meerdere partijen kunt u contact opnemen met ons opnemen.

Alle artikelen worden aangeboden exclusief btw, tenzij anders vermeld . De verzendkosten zijn niet inbegrepen in de productprijs. Verzenden is uiteraard wel mogelijk, in overleg met de klant kijken wij wat hiervoor de beste mogelijkheden zijn.


Mocht u verdere vragen hebben of een afspraak willen maken om goederen af te komen halen, kunt hiervoor per mail of telefoon contact met ons opnemen. Wij streven er naar om u direct te beantwoorden, echter kan het door drukte voorkomen dat dit enige tijd in beslag neemt.